Aar Rijn en Gouwe Show 2007

De Pluimvee-en Konijnenfokkersvereneniging Nieuwkoop & Omstreken heeft op
12 en 13 oktober voor de zeventiende keer de Aar Rijn en Gouwe Show georganiseerd.
In verband met de mogelijke sluiting van camping de Roerdomp is er dit jaar naarstig gezocht naar een ieuwe locatie. Deze is uiteindelijk gevonden en wel op de Constructieweg 8 te Nieuwkoop.
Mede door toedoen van de Tentoonstelling commisarissen, die weer vele uren in het geheel gestoken hebben, is de nieuwe locatie een gezellig geheel geworden.

Dit jaar zijn er 542 dieren ingeschreven, waaronder 11 jeugd inzenders. Dit zijn er meer dan het voorgaande jaar. Dat het bestuur hier toch content mee is begrijpt u wel. Wij denken dan ook dat veel fokkers en jeugd inzenders weer plezier in het tentoonstellen krijgen.

OPENING

Op vrijdag 12 oktober om 20.00 uur werd de show geopend door wethouder Henny Brouwer.
De wethouder gaf aan dat een vereniging niet zonder vrijwilligers en actieve leden kan en dat onze vereniging daar een goed voorbeeld van is.
Wel is het zo dat vaak dezelfde personen het voortouw nemen om iets te organiseren en dat ook deze mensen het leuk vinden als andere deze groep kan versterken. 
Voorzitter Joop van 't Lith beaamde dit en deed bij deze een oproep.
Na deze toespraak werden de prijswinnaars van de diverse diergroepen bekend gemaakt.
Klik op de knop Uitslagen voor een overzicht. 

Na de uitreiking van de diverse bekers, was de show open voor publiek.
Lees hier de uitslagen.

RAD VAN AVONTUUR

Omdat met het organiseren van deze show de vereniging een hoop kosten maakt, draaide ook dit jaar weer het Rad van Avontuur menig rondje. Alle sponsoren willen we dan ook bij deze nog hartelijk dank zeggen.

Copyright ©  2020  PKV Nieuwkoop en Omstreken
Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door Rednose © 2015