Jaarlijkse PKV BBQ 2013

Op Zaterdag 08 Juni was het wederom zo ver, de Jaarlijkse Barbecue was weer een feit.
Dagen van te voren waren Johan, Wilma en Ed bezig om deze dag weer tot een groot succes te maken.
De grote Barbecue van Johan was weer eens van stal gehaald, het vlees was weer in gekocht.

's Middags waren de sauzen en de salades weer op gemaakt dus...., het kon niet anders dan dat dit weer een groot feest ging worden.
Van te voren hadden we de deelnemers in gelicht dat deze Barbecue, in plaats van vorige jaren, werd gehouden bij “Hondenclub de Polderwakers” in Nieuwkoop. Ik moet zeggen, het was eigenlijk wel beter zo. Iedereen wist het te vinden en het was ook makkelijk te vinden hoor…. 20 mannen en vrouwen kwamen om een uurtje of half zes binnen druppelen, en iedereen begon lekker in het zonnetje buiten, maar later op de avond gingen er toch steeds meer mensen naar binnen. 

Nadat de spelregels waren uit gelegd door Johan en wij een ieder een bakje met vlees hadden gekregen, zijn we vol overgave gaan “knoeien op de barbi”, zoals ze zeggen in Australië.

Na een goed ander half uur had iedereen zijn buikje goed vol gegeten en werd er nog even lekker na gepraat onder het genot van een drankje, en daarbij werd er links en rechts nog wel eens verhaal een beetje verdraait om de lachers nog luider te laten lachen, maar dit konden de weters van het verhaal niet veel schelen.

Om een uurtje of tien vond een ieder dat deze avond als geslaagd de boeken in kon gaan, en is een ieder weer tevreden richting zijn of haar bed gegaan.
Aan het eind hadden de meesten toch nog even geholpen met het opruimen van de rommel die er was gemaakt, en daar voor bedanken wij ”de organisatoren” van deze BBQ u hartelijk.

Hopelijk zien wij u volgend jaar wederom terug om deze leuke en lekkere traditie voort te zetten!!!

 


Klik hier voor de foto's.

 

Tot volgend jaar.

 

Het PKV BBQ Team.

 

Copyright ©  2020  PKV Nieuwkoop en Omstreken
Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door Rednose © 2015