Ed de Jong

Ik ben Ed de Jong en ik ben 38 jaren jong. Ik woon alweer 9 jaar op de Schermplaat van Nieuwkoop en daarvoor was ik woonachting op de Churchilllaan.

Dit jaar ben ik lid geworden van het bestuur van de Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging Nieuwkoop & Omstreken.
Dit gebeurde na vele vragen van het bestuur en vooral van Johan, en dat leek mij wel een leuke en vooral gezellige aangelegenheid.

Vele zullen mij wel kunnen van de Jongdierendag tafelkeuring waar ik achter de bar werkzaam was en bij de clubtentoonstelling waar ik veel achter het Secretariaat heb gezeten. Uiteraard zal ik wel enige tijd nodig hebben om me in dit fokkers wereldje in te werken. Maar met hulp van de Fokkers en liefhebbers zal ik er geen moeite mee hebben, en ik kan altijd met vragen bij het bestuur aan kloppen.

Met het organiseren heb ik in ieder geval geen moeite want ik ben jaren mede organisator geweest van: Kindervakantieweken in Nieuwkoop, Scouting kampen en uitstapjes bij de zaak. Ook met bestuur functies heb ik geen problemen want ik heb jaren in het bestuur van personeelsverenigingen van de Brandweer en Van der Laan gezeten.

Ik zelf ben nu in het bezit van dieren, en wel de Kleurdwerg Konijnen. Ik ben in het bezit van twee schattige Middenblauw Marters en krijg binnenkort al een nestje ook dus het kan niet op. Verder heb ik er nog weinig over gelezen maar ik heb begrepen dat ik altijd bij Cor Ammerlaan kan aankloppen voor informatie.

Tevens wil ik hem hartelijk bedanken want hij heeft mij deze twee konijnentjes gegeven en ik ben van plan om met de Tentoonstelling hem te verslaan?????

Ik hoop jullie in de toekomst vaak tegen te komen, en om er samen met jullie er voor te zorgen dat het een bloeiende vereniging blijft.

Ed de Jong
Schermplaat 1
2421 MN Nieuwkoop
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright ©  2020  PKV Nieuwkoop en Omstreken
Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door Rednose © 2015